Administratief

Lees op deze pagina meer over onze adminstratieve dienstverlening.

Consilio helpt u met

  • Automatisering, scan- en herken software en de advisering hieromtrent
  • Bankkoppeling die dagelijks kan worden ingelezen
  • Actueel inzicht
  • ZZP’er
  • Proactief advies
  • Ondernemingsadvies
  • Loonadministratie
  • Advisering met betrekking tot kassasystemen
  • Lees hierover meer in onze werkwijze

Actuele administratie

Hoe richt u uw administratie efficiënt in, hoe maakt u uw onderneming lean and mean? Hoe krijgt u dagelijks inzicht in actuele cijfers? Met de onze werkwijze heeft u steeds toegang en inzicht in de actuele financiële prestaties van uw onderneming. Uw administratie wordt volledig digitaal verwerkt. Het enige dat u hoeft te doen is uw administratie aan te leveren. Dit kan door uw facturen in ons systeem te uploaden, e-mailen en bonnetjes te fotograferen met onze app op de smartphone. Het verwerken van uw administratie, het maken en versturen van facturen, debiteurenbeheer, uw bankmutaties en het inzien van uw actuele cijfers, komen allemaal samen in één systeem van Consilio.

Consilio heeft daarbij een speciale formule voor ZZP ‘ers, eenmanszaak of vof, zonder dat dit veel tijd, geld en moeite kost.

Actueel inzicht

Uw online boekhoudoplossing geeft op elk moment een actueel inzicht, doordat het boekhoudprogramma wordt gekoppeld aan uw bank, worden bankmutaties direct verwerkt in uw administratie. U kiest zelf welke indicatoren belangrijk zijn voor uw onderneming om snel inzicht te hebben in uw bedrijfsvoering. Om over te stappen naar het boekhoudpakket van Consilio krijgt u een persoonlijke en actieve begeleiding op maat. Consilio heeft jarenlange ervaring met de implementatie van online boekhouden.

U kunt rekenen op onze expertise om klaar te zijn voor het lange termijn succes van uw eigen onderneming. Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.

Ondernemingsadvies

Jaarcijfers en dan? Wat kunt u leren en verbeteren aan de hand van de jaarcijfers? Wij stellen uiteraard op basis van uw administratie uw jaarrekening op. De jaarrekening geeft informatie over de bedrijfsvoering en resultaten in het verleden. Consilio wil graag met u aan het roer zitten. Daarom lassen wij periodiek adviesgesprekken in om de stand van zaken te bespreken op basis van actuele cijfers. Er wordt een scan gemaakt van uw onderneming, en met behulp van vergelijkende cijfers bekijken wij het lange termijn succes van uw onderneming op elk gewenst moment. U kunt zelf aangeven op welke KPI’s u wilt sturen in onze managementtool.

Mijn steun en toeverlaat bij alle fiscale ondernemersvragen

Primair met betrekking tot mijn eigen bedrijf en secundair ook voor bedrijven en ondernemers die ik adviseer om over de grens actief te zijn. Ook in die optiek betekent Consilio veel voor ondernemers en met name voor mijn relaties.

Armand Vliegen
Directeur Euregiomarketing

Heel veel verstand van zaken

Een fiscalist dient voor mij iemand te zijn die niets leuker vindt dan de beste fiscaal verantwoorde en financieel vriendelijke constructie voor mij (en mijn bedrijf) te zoeken en vooral te vinden. Een vakidioot dus, met heel veel verstand van zaken van alle wetgeving en die de zakelijke en persoonlijke situatie op fiscaal gebied uitstekend weet te combineren. Met als resultaat: fiscaal advies waar je van gaat glimlachen, omdat het klopt, omdat het mogelijk is en omdat het past. Dat vond ik bij Marcel.

Ingrid de Groen

Korte communicatielijnen, expertise en progressieve blik

Als ervaren (inter)nationaal ondernemer beveel ik de concrete, transparante en budgetvriendelijke aanpak van Consilio bij elke potentiële klant, zij het starter dan wel gerenommeerde en gevestigde onderneming, in enige discipline aan. Korte communicatielijnen, expertise op en toegang tot velerlei vak en verwante gebieden met vooruitziende progressieve in plaats van traditioneel retrospectieve blik.

Josy Stijns

Persoonlijke aandacht en kennis

Wij kiezen al meer dan 10 jaar voor Consilio vanwege hun persoonlijke aandacht en kennis van de voor ons relevante financiële en fiscale vraagstukken.

Floris Drabbe
HRC International BV

 

Ideaal, factureren en boekhouden tegelijkertijd

Als startende ondernemer kan ik niet alleen mijn boekhouding digitaal regelen maar ook factureren naar mijn klanten via de Consilio systematiek. Administratie kost me zo weinig tijd en ik krijg snel antwoord op de vragen die ik heb. Prima geregeld!

Otto van Wiggen
Mission Command

 

Meer weten?

Neem contact met ons op voor een intake.