Consilio Tax & Law klaar voor Duckrace 2023!

Vorig jaar won Consilio Tax&Law de originaliteitsprijs voor mooiste (business) duck tijdens de Ronde Tafel 174 Duckrace Maastricht. Hoewel niet de snelste, was Consilio Tax&Law ontzettend trots dat zij deze prestigieuze originaliteitsprijs in de wacht heeft weten te slepen. Van de 300 eenden werden onze twee Ducks, met hierop de karikaturen van Marcel, Belinda en Danique, uitgekozen als meest originele exemplaren. Met dank aan Thijs Heijnen van Thijsart, die deze eenden prachtig heeft beschilderd.

Uiteraard smaakt dat naar meer. Dit jaar heeft Consilio Tax&Law opnieuw Thijs Heijnen de opdracht gegeven een origineel exemplaar te maken. Want laten we eerlijk zeggen… Never change a winning team! Het resultaat is wederom prachtig. 

De tweede Duck is gepimpt door niemand minder dan Sarah Leonora!  Deze powervrouw heeft haar creatieve brein de vrije loop gelaten hetgeen heeft geresulteerd in een prachtige blonde zee diva! Het kan niet anders dan dat deze snel is!

Gaat ConsilioTax&Law er dit jaar weer met de originaliteitsprijs vandoor? Of is onze zee diva dit jaar de snelste? Dat kan bijna niet anders….

Zien we jullie ook as. zondag tijdens de Duckrace Maastricht? Kijk voor meer informatie op de website van Duckrace  Maastricht