Consilio Tax & Law sponsort Festival It’s a Man’s Day: Het Lifestyle Experience Evenement van deze zomer!

Maak je klaar om op zaterdag 1 juli 2023 een onvergetelijke dag te beleven, want It’s a Man’s Day komt eraan! Dit high-end festival, georganiseerd door de ondernemende go-getter Dominique Nelissen, belooft een dag te zijn waar alles wat het leven van een man verrijkt samenkomt. En dames, wees gerust, jullie zijn ook van harte welkom om mee te vieren! 

Deze gelegenheid wordt gehouden in het prachtige Kasteel Vaeshartelt in Maastricht. Van 14:00 uur tot 23:00 uur zul je genieten van een dag vol plezier, culinaire hoogstandjes en geweldige muziek. Een voorproefje van wat je te wachten staat op deze unieke dag: 

Oesters & Champagnebar: Verwen jezelf met heerlijke oesters en verfrissende champagne. 

Whiskey Lounge: Hier kun je je smaakpapillen niet alleen verwennen met de rijke aroma’s en complexe smaken van de whisky, maar ook genieten van de perfecte combinatie met een fijne sigaar.  

Biergarten: Duik in de gezellige sfeer van de biergarten en proef verschillende soorten ambachtelijk gebrouwen bieren. 

Experienceroom: Laat je verassen door de sponsoren van het evenement in de experienceroom. Wie weet welke unieke ervaringen je te wachten staan! 

De gerenommeerde chef-kok Christop Hartmann zal live koken op een open vuur. Maar dat is nog niet alles! Onze speciale gast: saxonist Greg Torunski zal de dag compleet maken met een geweldige muzikale show.  

Voor de autoliefhebbers onder ons is er zelfs een racesimulator waar je even in de huid van Max Verstappen kunt kruipen. Een spannende uitdaging die je adrenaline zal laten stijgen. 

En laten we de fantastische line-up van DJ’s niet vergeten! Housequake, Groove Safari, Romy Janssen, Nothing but Funk, Rick Roblinski, DSCO by Marco en London the DJ zullen de hele dag voor de perfecte soundtrack zorgen. 

Mis deze geweldige dag vol vermaak, culinaire hoogstandjes en geweldige muziek niet! Het team van Consilio Tax & Law kijkt ernaar uit om je te zien op het festival It’s a Man’s Day.