Consilio Tax & Law wint originaliteitsprijs Duckrace 2022 Maastricht!

30 juni 2022

Op zondag 26 juni 2022 heeft de 7de editie van de Duckrace Maastricht, georganiseerd door de Ronde Tafel 174 Maastricht, plaatsgevonden in het Stadspark van Maastricht. Tijdens dit evenement zijn duizenden (bad)eendjes losgelaten in de Jeker. De eendjes die het snelste over de finish kwamen, kregen mooie prijzen uitgereikt. Consilio Tax and Law heeft tijdens dit evenement – waarbij een aantal mooie goede doelen worden gesteund – meegestreden in de businessrace, gesponsord door Jouw Advocaten te Maastricht. Tijdens deze race streden 300 businessducks – volledig gepimpt door hun eigenaars – om de titel van snelste businessduck!
Hoewel niet de snelste, is Consilio Tax & Law ontzettend trots dat zij  hierbij de prestigieuze originaliteitsprijs in de wacht heeft weten te slepen. Van de 300 eenden werden de twee eenden van Consilio Tax & Law met hierop de karikaturen van de eigenaren, Danique, Marcel en Belinda, uitgekozen als meest originele exemplaren. 
Uiteraard heeft Consilio Tax & Law wat hulp gehad bij het pimpen van de eendjes van kunstenaar Thijs Heijnen. Bedankt Thijs voor deze bijzonder mooie creaties!
Consilio Tax & Law heeft genoten van het evenement en bedankt de hele Ronde Tafel 174 voor de goede organisatie. Uiteraard zijn we volgend jaar weer van de partij, waarbij we niet van plan zijn de wisselbeker uit handen te geven!