Cramignontoernooi Eijsden 2023 heeft nieuwe hoofdsponsor Consilio Tax & Law

Het Cramignontoernooi in Eijsden kan dit jaar rekenen op de steun van nieuwe hoofdsponsor Consilio Tax&Law. Het tennistoernooi, dat zal plaatsvinden van 21 augustus tot en met 27 augustus, is één van de hoogtepunten van de lokale sportkalender en trekt jaarlijks veel enthousiaste tennisliefhebbers aan. Niet enkel zal Consilio Tax&Law dit evenement ondersteunen, ze zal ook voormalig winnaar categorie 4, Robin Kramer, tevens medewerker bij Consilio Tax&Law, sturen om sportieve successen te behalen. Zal Robin dit jaar weer categorie 4 op zijn naam schrijven? 

Het Cramignontoernooi staat bekend om zijn sportieve competitie en gezellige sfeer. Het is dan ook geen verrassing dat Consilio Tax & Law besloten heeft om dit sportieve evenement te steunen.  

Het sportieve evenement zal plaatsvinden aan de Moutheuvelweg 7 in Eijsden. 

Voor meer informatie over het Cramignontoernooi Eijsen 2023 kun je contact opnemen met cramignontoernooi@gmail.com. Het team van Consilio Tax & Law kijkt vol enthousiasme uit naar dit leuke toernooi en wensen alle deelnemers, waaronder Robin, veel succes!