Juridische stage Consilio

31 januari 2022
Volg jij een Universitaire of HBO opleiding Rechten en ben je op zoek naar een stage? Dan hebben wij een leuke stageplaats beschikbaar!

Als juridisch stagiair ben je vanuit een ondersteunende rol betrokken bij onze dossierbehandeling. Denk hierbij aan  het  opstarten van dossiers, beoordelen van dossiers, opstellen van brieven aan wederpartijen en rechtbanken, opstellen van processtukken, bijwonen van zittingen, uitvoeren van jurisprudentie onderzoek maar ook het ondersteunen van collega’s en het uitvoeren van de administratieve afhandeling van dossiers.

Consilio is een fiscaal- en juridisch advieskantoor – met een specialisatie in grensoverschrijdende fiscale kwesties –  gevestigd in het centrum van Maastricht. We behandelen naast fiscale- en administratieve werkzaamheden ook juridische zaken op het gebied van ondernemingsrecht, huurrecht, arbeidsrecht en verbintenissenrecht. Onze juridische afdeling is nieuw en is aan het uitbreiden.

Wil jij een stage binnen een succesvol internationaal opererend bedrijf? Dan ontvangen we graag je CV en motivatie o.v.v. je beschikbaarheid om de stage te lopen (periode, hoeveel dagen per week). Stuur je CV en motivatie naar ln.thcirtsaam-oilisnoc@xkirdneh.euqinad en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.