Laat je merk of logo vastleggen door Consilio!

26 augustus 2021

Veel bedrijven gebruiken een teken om hun producten of diensten te onderscheiden van concurrenten. Een teken kan op veel verschillende manieren vorm krijgen. Denk bijvoorbeeld aan een woordmerk (een naam) of een beeldmerk (logo). Ook kan een beeld en een naam samen worden gebruikt

Helaas zien we vaak dat inbreuken worden gepleegd op het gebruik van logo’s of woordmerken en dat logo’s vaak nog altijd niet worden geregistreerd bij het Benelux Bureau voor Intellectueel Eigendom. Zonde, want het niet registreren van jouw logo of woordmerk kan achteraf voor veel problemen zorgen. Jij wilt toch ook niet dat andere bedrijven of personen jouw logo of naam misbruiken?

Omdat we onze klanten hiervoor willen beschermen bieden we nu de mogelijkheid dat we je logo of beeldmerk bij het Benelux Bureau voor Intellectueel eigendom voor je vastleggen. Dit is al mogelijk vanaf EUR 350,- (exclusief BTW, aanvraag voor één woord-of beeldmerk en één klasse). Uiteraard ontvang je van ons ook een persoonlijk advies.

Je logo wordt beschermd binnen de Benelux voor de duur van 10 jaar. Daarna kan het weer met 10 jaar worden verlengd.

Laat nu je logo vastleggen! Neem contact met ons op via danique.hendrikx@consilio-maastricht.nl