MAGgroep wordt Consilio

5 juli 2017

De afgelopen jaren hebben er qua verwerking van administratie veel veranderingen plaatsgevonden. Meer en meer gaat digitaal, zo worden bankmutaties ingelezen en steeds meer leveranciers gaan over tot digitale aanlevering van facturen. Het digitale aanleveren en verwerken van administraties gaat sneller en last but not least… het geeft onze klanten na verwerking van de administratie een actueel inzicht in hun financiën. 

Het betekent ook dat wij op basis van dit actuele inzicht onze klanten pro actief kunnen adviseren. Of de omzet en kosten zich in de goede richting ontwikkelen, of is het beter dit jaar nog te investeren, of is het niet beter om naar een BV te gaan? Allemaal vragen die we gedurende het jaar kunnen signaleren en beantwoorden, en niet meer achteraf hoeven te constateren dat het wellicht beter was geweest om iets te ondernemen.

Het accent van onze dienstverlening verschuift meer en meer richting advies. Niet alleen vanwege bovenvermelde ontwikkelingen, maar dat merken we  ook aan de vele adviesaanvragen die we krijgen over Nederbelgen problematieken, pensioenzaken, allerlei belastingtechnische vragen en andere vraagstukken waar onze klanten over geadviseerd willen worden. Reden voor ons om onze naam en huisstijl aan te passen. Zodat datgene dat we uitstralen meer past bij de dingen die we doen. De wijziging van naam en huisstijl zal in de zomermaanden zijn beslag krijgen.