Ontbijtsessie subsidie mogelijkheden bij grenzeloos ondernemen

12 september 2017

Op dinsdag 10 oktober organiseren wij samen met Armand Vliegen van GO en André Klok van Klok and GO een gratis ontbijtsessie over subsidiemogelijkheden voor begeleiding en advisering indien u plannen heeft om over de grens te gaan ondernemen. Armand Vliegen en André Klok zijn erkende adviseurs in het coaching traject namens RVO, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Zij lichten de subsidiemogelijkheden van de SIB regeling (Starters International Business) uitgebreid toe. Wij bieden in hetzelfde traject fiscaal en juridisch advies en begeleiding in het kader van een zelfde subsidie regeling. Veza Vastgoed in de persoon van Jano Schoenmakers is een van de tien bedrijven die op dit moment gebruik maakt van dit subsidietraject en licht graag toe hoe een en ander te werk gaat vanuit zijn ervaring en wat hij als de grote voordelen ervaart.
Meld u aan voor deze gratis infosessie over deze subsidieregelingen bij het maken van plannen en stappen over de grens. In de richting van buurlanden of (veel) verder weg.
Aanmelden graag voor 20 september 2017 per mail aan marcel.coenen@www.consilio-maastricht.nl . De deelname is kosteloos. Aanvang 08.00 uur, einde 09.30 uur. Locatie: OFFICENTER, Gelissendomein Maastricht.