Uitnodiging workshop 16 november 2017 Belastingplannen 2018 in Nederland en België 

27 oktober 2017

Deze bijzondere bijeenkomst staat in het teken van de belastingplannen 2018. Consilio uit Maastricht  en Certafin Accountancy en Financieel Management uit Genk geven u een toelichting op de Nederlandse fiscale plannen, naar aanleiding van Prinsjesdag en het regeerakkoord, en op de Belgische plannen uit het begrotingsakkoord. Kortom een bespreking van het fiscale nieuws uit Nederland en uit België voor 2018 en verder.

Voor Nederland gaan tariefsverlagingen in de inkomstenbelasting en de vennootschapsbelasting gepaard met tariefsverhogingen in de btw. Ook voor België verandert er het een en ander in de vennootschapsbelasting. Deze en andere relevante maatregelen worden besproken.

Wat betekenen deze nieuwe maatregelen voor u als ondernemer en particulier in Nederland en in België en wat als u in beide landen actief bent?

Wat deze bijeenkomst bijzonder maakt, is dat u als grensarbeider, Nederbelg, particulier en als ondernemer wordt geïnformeerd in één bijeenkomst over de wijzigingen qua belastingen en de eventuele gevolgen in beide landen. Dat maakt de samenwerking tussen Certafin en Consilio uniek!

Wanneer en waar
De workshop wordt gehouden op donderdag 16 november in het Officenter, Gelissendomein 8 te Maastricht.
15.45 uur: ontvangst
16.00 uur: Workshop grensoverschrijdend werken, wonen en ondernemen
17.30 uur: Napraten met een drankje

Kosten
Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Voor wie bedoeld
Voor iedereen die (grensoverschrijdend) werkt, woont en onderneemt in België en/of Nederland.

Aanmelden
Bent u grensarbeider of wilt u als Nederbelg meer informatie over belastingen waar u mee te maken heeft? U kunt zich dan aanmelden en een gratis toegangsbewijs ontvangen via deze link of een mailtje sturen aan belinda.fens@www.consilio-maastricht.nl.

We hopen u te mogen begroeten op 16 november in Maastricht!

Gesponsord door Consilio en Certafin Accountancy en Financieel Management:
Beide kantoren beschikken over experts die u grensoverschrijdend fiscaal gebied kunnen adviseren.