Financieel advies

Lees op deze pagina meer over onze financiële dienstverlening.

Consilio helpt u met

  • Financiële planning:
  • Oudedagsvoorzieningen/ oudedagsplanning / pensioen
  • Bedrijfsadvies
  • Ondernemen in Nederland en/of in België en/of in Duitsland
  • Advisering inzake financieringen voor MKB en voor particulieren (ook over de grens)
  • Erfrechtelijke planning / estate planning

Financiële planning / pensioen

Wilt u graag weten hoe u er financieel voorstaat? Heeft u vragen over: kunt u en mag u al met pensioen gaan? Denkt u erover om toch vroeger met pensioen te gaan dan de huidige AOW-leeftijd, maar weet u niet of dit kan? Dan kunt u rekenen op een adviseur van Consilio die u hiermee kan helpen om helderheid te verschaffen met een verkorte inzage in uw omstandigheden, zonder dat dit veel tijd hoeft te kosten. Wij helpen u als ondernemer en particulier graag met een (uitgebreide of verkorte) financiële planning zodat u belangrijke financiële beslissingen in uw leven kunt maken. Dit kan betrekking hebben op de planning van uw oudedagsvoorziening, eerder met pensioen gaan, samenwonen, echtscheiding, het starten van een onderneming e.d.

Bedrijfseconomisch advies

Consilio voert uw administratie op digitale wijze. Daardoor heeft u als ondernemer dagelijks online een actueel inzicht in uw financiële resultaten. Op basis van deze actuele cijfers en de ontwikkelingen in uw branche helpen we u met het maken van de juiste strategische en financiële beslissingen.

Consilio voor het lange termijn succes van uw onderneming.

Mijn steun en toeverlaat bij alle fiscale ondernemersvragen

Primair met betrekking tot mijn eigen bedrijf en secundair ook voor bedrijven en ondernemers die ik adviseer om over de grens actief te zijn. Ook in die optiek betekent Consilio veel voor ondernemers en met name voor mijn relaties.

Armand Vliegen
Directeur Euregiomarketing

Heel veel verstand van zaken

Een fiscalist dient voor mij iemand te zijn die niets leuker vindt dan de beste fiscaal verantwoorde en financieel vriendelijke constructie voor mij (en mijn bedrijf) te zoeken en vooral te vinden. Een vakidioot dus, met heel veel verstand van zaken van alle wetgeving en die de zakelijke en persoonlijke situatie op fiscaal gebied uitstekend weet te combineren. Met als resultaat: fiscaal advies waar je van gaat glimlachen, omdat het klopt, omdat het mogelijk is en omdat het past. Dat vond ik bij Marcel.

Ingrid de Groen

Korte communicatielijnen, expertise en progressieve blik

Als ervaren (inter)nationaal ondernemer beveel ik de concrete, transparante en budgetvriendelijke aanpak van Consilio bij elke potentiële klant, zij het starter dan wel gerenommeerde en gevestigde onderneming, in enige discipline aan. Korte communicatielijnen, expertise op en toegang tot velerlei vak en verwante gebieden met vooruitziende progressieve in plaats van traditioneel retrospectieve blik.

Josy Stijns

Persoonlijke aandacht en kennis

Wij kiezen al meer dan 10 jaar voor Consilio vanwege hun persoonlijke aandacht en kennis van de voor ons relevante financiële en fiscale vraagstukken.

Floris Drabbe
HRC International BV

 

Ideaal, factureren en boekhouden tegelijkertijd

Als startende ondernemer kan ik niet alleen mijn boekhouding digitaal regelen maar ook factureren naar mijn klanten via de Consilio systematiek. Administratie kost me zo weinig tijd en ik krijg snel antwoord op de vragen die ik heb. Prima geregeld!

Otto van Wiggen
Mission Command

 

Meer weten?

Neem contact met ons op voor een intake.