Restaurants en B&B’s

Branche aspecten inzichtelijk in uw boekhouding.

Restaurants en B&B’s

U heeft een restaurant of B&B en u wilt op een efficiënte manier de boekhouding bijhouden, waarbij alle noodzakelijke branche aspecten zichtbaar worden in uw boekhouding, zoals omzetrekeningen, meetbare cijfers met betrekking tot de diverse omzetten. U wilt cash- en pinbetalingen overzichtelijk houden, vergelijkbare branchecijfers uit uw administratie halen, kortom sturen op uw onderneming met behulp van uw eigen resultaten. Door de koppeling met kassasystemen in restaurants en overige Horeca is het mogelijk om met de software van Consilio om op detailniveau inzicht te krijgen in de diverse omzetgroepen, zoals personele inzet, producten, kasstromen e.d. Tevens adviseert Consilio u graag over het gebruik van en de te gebruiken kassa-systemen.

Consilio adviseert u graag met onze expertise in de Horeca.

Mijn steun en toeverlaat bij alle fiscale ondernemersvragen

Primair met betrekking tot mijn eigen bedrijf en secundair ook voor bedrijven en ondernemers die ik adviseer om over de grens actief te zijn. Ook in die optiek betekent Consilio veel voor ondernemers en met name voor mijn relaties.

Armand Vliegen
Directeur Euregiomarketing

Heel veel verstand van zaken

Een fiscalist dient voor mij iemand te zijn die niets leuker vindt dan de beste fiscaal verantwoorde en financieel vriendelijke constructie voor mij (en mijn bedrijf) te zoeken en vooral te vinden. Een vakidioot dus, met heel veel verstand van zaken van alle wetgeving en die de zakelijke en persoonlijke situatie op fiscaal gebied uitstekend weet te combineren. Met als resultaat: fiscaal advies waar je van gaat glimlachen, omdat het klopt, omdat het mogelijk is en omdat het past. Dat vond ik bij Marcel.

Ingrid de Groen

Korte communicatielijnen, expertise en progressieve blik

Als ervaren (inter)nationaal ondernemer beveel ik de concrete, transparante en budgetvriendelijke aanpak van Consilio bij elke potentiële klant, zij het starter dan wel gerenommeerde en gevestigde onderneming, in enige discipline aan. Korte communicatielijnen, expertise op en toegang tot velerlei vak en verwante gebieden met vooruitziende progressieve in plaats van traditioneel retrospectieve blik.

Josy Stijns

Persoonlijke aandacht en kennis

Wij kiezen al meer dan 10 jaar voor Consilio vanwege hun persoonlijke aandacht en kennis van de voor ons relevante financiële en fiscale vraagstukken.

Floris Drabbe
HRC International BV

 

Ideaal, factureren en boekhouden tegelijkertijd

Als startende ondernemer kan ik niet alleen mijn boekhouding digitaal regelen maar ook factureren naar mijn klanten via de Consilio systematiek. Administratie kost me zo weinig tijd en ik krijg snel antwoord op de vragen die ik heb. Prima geregeld!

Otto van Wiggen
Mission Command

 

Meer weten?

Neem contact met ons op voor een intake.