Ons team

Maak kennis met het team van Consilio.

Marcel Coenen

Marcel Coenen

Tax advisor

“Parate kennis, analytisch vermogen en hartstocht voor het vak”

In Tilburg, aan de Katholieke Universiteit Brabant, heb ik fiscale economie gestudeerd. Tijdens mijn studie gaf ik met veel enthousiasme les in de vakken economie en handelswetenschappen aan het Henric van Veldeke College te Maastricht. Na afronding van mijn studie was ik onder meer actief in de functie van toegevoegd docent aan de Katholieke Universiteit Brabant, International Tax Manager Allied Domecq PLc te London en Partner bij PWC. Verder heb ik diverse wetenschappelijke publicaties geschreven.

Binnen Consilio ben ik vooral bezig met (internationale) fiscale advisering en begeleiding van bedrijfsovernames.

marcel.coenen@consilio-maastricht.nl

Belinda Fens

Belinda Fens

Belastingadviseur / financieel planner

“Oplossingsgericht en proactief”

Na mijn opleiding Sociale Zekerheidswetenschappen in Tilburg en Fiscaal recht in Groningen ben ik achtereenvolgens werkzaam geweest als pensioenspecialist bij Amev, Nationale Nederlanden, Hoffelijk Financieel en de Rabobank.

Ik adviseer op het gebied van pensioenen, oudedagsvoorzieningen en belastingen voor NederBelgen / grensarbeiders. Tevens doe ik de interne zaken en financiële administratie voor ons kantoor.

belinda.fens@consilio-maastricht.nl 

Anke Cloudt

Anke Cloudt

Belastingadviseur

“Zorgvuldig en behulpzaam”

Ik verzorg voor zowel ondernemers als particulieren, met inbegrip van NederBelgen / grensarbeiders, de aangiften inkomstenbelasting.

Ik werk parttime en ben op maandag, dinsdag en donderdag op kantoor aanwezig.

anke.cloudt@consilio-maastricht.nl

Sandra Hendrikx-Maessen

Sandra Hendrikx-Maessen

Adviseur financiële administratie / Assistent-Accountant

“Gemotiveerd en resultaatgericht”

Ik ben verantwoordelijk voor de overall planning, de review van – en het opstellen van jaarrekeningen. Verder begeleid ik mijn collega’s op accountancy gebied.
De diversiteit aan klanten zorgt voor dynamiek in de te verrichten werkzaamheden. Dit zorgt voor continue uitdaging in mijn werk.

sandra.hendrikx@consilio-maastricht.nl

Dylano Jankie

Dylano Jankie

Assistent-Accountant

“Efficiënt en effectief”

Bij Consilio voer ik administratieve taken uit en assisteer ik mijn collega’s.

dylano.jankie@consilio-maastricht.nl

Ingrid Maassen

Ingrid Maassen

Assistent-Accountant

“Klantbelang voorop”

Mijn takenpakket bestaat uit het verrichten van administratieve werkzaamheden, het maken van btw-aangiften en het voorbereiden van jaarrekeningen.

Ik werk parttime en ben op maandag, dinsdag en vrijdag op kantoor aanwezig.

ingrid.maassen@consilio-maastricht.nl

Tino Cruccas

Tino Cruccas

Adviseur financiële administratie / Assistent-Accountant

“Ervaren en to the point”

Het opstellen van jaarrekeningen is een van de belangrijkste werkzaamheden binnen mijn takenpakket bij Consilio. Gedurende mijn loopbaan bij zowel overheidsinstellingen als commerciële ondernemingen heb ik ruime ervaring op het gebied van financiële administratie opgedaan en ben ik ook geïnteresseerd geraakt in het verhaal achter de cijfers. Zijn er vragen over administratieve processen of interne organisatie dan ben ik u graag van dienst.

tino.cruccas@consilio-maastricht.nl

Caja de Liège

Caja de Liège

Assistent-Accountant

“Teamplayer en doorzetter”

Mijn werkzaamheden bestaan o.a. uit het verwerken van financiële administraties en het opmaken van jaarcijfers voor ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf. Ik vind het belangrijk continue kwaliteit te leveren en de klanten te voorzien van actuele financiële informatie die voor hun van belang is. Dit geeft mij voldoening.

caja.de.liege@consilio-maastricht.nl

Anouk Rijnders

Anouk Rijnders

Juriste / kantoormanager Maastricht

“Zaken niet onnodig moeilijk maken”

Sinds juli 2018 versterk ik de juridische adviespraktijk van Consilio. Daarnaast onderhoud ik de contacten met externe partners en ben ik verantwoordelijk voor interne zaken.

anouk.rijnders@consilio-maastricht.nl

Danique Hendrikx

Danique Hendrikx

Juriste

“Gedreven en overtuigend”

Na het behalen van zowel mijn fiscaal recht als Nederlands recht diploma aan de Universiteit van Maastricht ben ik werkzaam geweest als (bedrijfs)jurist voor meerdere juridische advieskantoren.

Bij Consilio ben ik verantwoordelijk voor de juridische adviespraktijk voor zowel particulieren als ondernemers. Het geven van juridische adviezen, het voeren van procedures en mediation behoren tot mijn dagelijkse werkzaamheden. Met mijn gedreven en ambitieuze mentaliteit kijk ik niet alleen naar juridische oplossingen maar ook naar de praktische belangen van mijn cliënt. Alleen op deze manier kan een zo goed mogelijk resultaat worden bereikt.

danique.hendrikx@consilio-maastricht.nl

Cyanne Bisschops

Cyanne Bisschops

Belastingadviseur

“Toegewijd en betrokken”

Tijdens mijn studie fiscaal recht ben ik in contact gekomen met de fiscale adviespraktijk. Na te hebben gewerkt bij een ander accountants- en belastingadvieskantoor ben ik na het behalen van mijn master Directe Belastingen aan Maastricht University gestart als fiscalist bij Consilio.

Mijn werkzaamheden bestaan onder andere uit het voorbereiden van fiscale adviezen op het gebied van diverse belastingmiddelen en het verzorgen van (internationale) aangiften inkomstenbelasting. Hier werk ik met veel plezier en gedrevenheid aan.

cyanne.bisschops@consilio-maastricht.nl

Mijn steun en toeverlaat bij alle fiscale ondernemersvragen

Primair met betrekking tot mijn eigen bedrijf en secundair ook voor bedrijven en ondernemers die ik adviseer om over de grens actief te zijn. Ook in die optiek betekent Consilio veel voor ondernemers en met name voor mijn relaties.

Armand Vliegen
Directeur Euregiomarketing

Heel veel verstand van zaken

Een fiscalist dient voor mij iemand te zijn die niets leuker vindt dan de beste fiscaal verantwoorde en financieel vriendelijke constructie voor mij (en mijn bedrijf) te zoeken en vooral te vinden. Een vakidioot dus, met heel veel verstand van zaken van alle wetgeving en die de zakelijke en persoonlijke situatie op fiscaal gebied uitstekend weet te combineren. Met als resultaat: fiscaal advies waar je van gaat glimlachen, omdat het klopt, omdat het mogelijk is en omdat het past. Dat vond ik bij Marcel.

Ingrid de Groen

Korte communicatielijnen, expertise en progressieve blik

Als ervaren (inter)nationaal ondernemer beveel ik de concrete, transparante en budgetvriendelijke aanpak van Consilio bij elke potentiële klant, zij het starter dan wel gerenommeerde en gevestigde onderneming, in enige discipline aan. Korte communicatielijnen, expertise op en toegang tot velerlei vak en verwante gebieden met vooruitziende progressieve in plaats van traditioneel retrospectieve blik.

Josy Stijns

Persoonlijke aandacht en kennis

Wij kiezen al meer dan 10 jaar voor Consilio vanwege hun persoonlijke aandacht en kennis van de voor ons relevante financiële en fiscale vraagstukken.

Floris Drabbe
HRC International BV

 

Ideaal, factureren en boekhouden tegelijkertijd

Als startende ondernemer kan ik niet alleen mijn boekhouding digitaal regelen maar ook factureren naar mijn klanten via de Consilio systematiek. Administratie kost me zo weinig tijd en ik krijg snel antwoord op de vragen die ik heb. Prima geregeld!

Otto van Wiggen
Mission Command

 

Meer weten?

Neem contact met ons op voor een intake.