Contact

Neem contact met ons op.

Consilio Tax & Law

Keizer Karelplein 8C
6211 TC Maastricht

info@consilio-maastricht.nl
+31 43 7600 163

WhatsApp Consilio

IBAN NL51 RABO 0301 1762 80
KvK 555 799 22

Contactformulier

Heeft u een vraag, wilt u een gesprek met een van onze adviseurs of wilt u een offerte?

Vul dan uw contactgegevens en vraag in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  Mijn steun en toeverlaat bij alle fiscale ondernemersvragen

  Primair met betrekking tot mijn eigen bedrijf en secundair ook voor bedrijven en ondernemers die ik adviseer om over de grens actief te zijn. Ook in die optiek betekent Consilio veel voor ondernemers en met name voor mijn relaties.

  Armand Vliegen
  Directeur Euregiomarketing

  Heel veel verstand van zaken

  Een fiscalist dient voor mij iemand te zijn die niets leuker vindt dan de beste fiscaal verantwoorde en financieel vriendelijke constructie voor mij (en mijn bedrijf) te zoeken en vooral te vinden. Een vakidioot dus, met heel veel verstand van zaken van alle wetgeving en die de zakelijke en persoonlijke situatie op fiscaal gebied uitstekend weet te combineren. Met als resultaat: fiscaal advies waar je van gaat glimlachen, omdat het klopt, omdat het mogelijk is en omdat het past. Dat vond ik bij Marcel.

  Ingrid de Groen

  Korte communicatielijnen, expertise en progressieve blik

  Als ervaren (inter)nationaal ondernemer beveel ik de concrete, transparante en budgetvriendelijke aanpak van Consilio bij elke potentiële klant, zij het starter dan wel gerenommeerde en gevestigde onderneming, in enige discipline aan. Korte communicatielijnen, expertise op en toegang tot velerlei vak en verwante gebieden met vooruitziende progressieve in plaats van traditioneel retrospectieve blik.

  Josy Stijns

  Persoonlijke aandacht en kennis

  Wij kiezen al meer dan 10 jaar voor Consilio vanwege hun persoonlijke aandacht en kennis van de voor ons relevante financiële en fiscale vraagstukken.

  Floris Drabbe
  HRC International BV

   

  Ideaal, factureren en boekhouden tegelijkertijd

  Als startende ondernemer kan ik niet alleen mijn boekhouding digitaal regelen maar ook factureren naar mijn klanten via de Consilio systematiek. Administratie kost me zo weinig tijd en ik krijg snel antwoord op de vragen die ik heb. Prima geregeld!

  Otto van Wiggen
  Mission Command